Home Mos Craciun scrisoare Mos Craciun scrisoare
Mos Craciun scrisoare PDF Imprimare Email
Mos Craciun scrisoare
Scris de marinela21   
Marţi, 02 August 2011 14:16
Cu siguranta fiecare dintre noi isi aminteste cum obisnuia sa ii scrie lui Mos Craciun scrisoare prin intermediul caruia ii transmiteam acestuia ce cadou ne dorim. O astfel de Mos Craciun scrisoare era scrisa de mana, era pusa in plic, de cele mai multe ori lipit, in asa fel incat sa vedem ca Mosul a rupt plicul si ca a citit-o. Iar scrisoarea isi atingea scopul in momentul in care cadoul cerut era intr-adevar adus de Mos.

Copiilor le place sa scrie Mos Craciun scrisoare, pentru ca in felul acesta se simt mai aproape de Mos si totodata ii pot transmite dorintele lor. Unii copii povestesc in scrisoare despre ei, despre cum isi petrec zilele, cum este viata de la scoala si de acasa, ce prieteni are, cu cine se intelege si cu cine nu si ce isi propune sa faca in viitor. O astfel de scrisoare ii ajuta pe copii sa pastreze magia Craciunului si sa creada in continuare in Mos si darnicia lui.

Unii copii pun in plic, alaturi de Mos Craciun scrisoare, si un Mos Craciun desen. Chiar si in cazul in care copilul tau nu are talent la desen, incurajeaza-l sa ii schiteze ceva Mosului. De asemenea, pe langa Mos Craciun scrisoare, copilul poate fi invatat sa ii lase Mosului prajituri si lapte, deoarece are pofta de mancare dupa o noapte indelungata de mers pe la casele oamenilor. Atunci cand nu are idei, ajuta-ti copilul sa compuna o Mos Craciun scrisoare.

Dincolo de Mos Craciun scrisoare pe care copilul o scrie, adresandu-se Mosului, si Mos Craciun ii poate scrie copilului o scrisoare. Iar bucuria si surpriza copilului va fi cu atat mai mare cu cat acesta nu se asteapta la o astfel de intamplare. Copiii sunt obisnuiti sa scrie scrisori, nu sa primeasca. Insa atunci cand va primi el o hartie scrisa de catre Mos Craciun, copilul se va simti special, iar Craciunul va deveni de neuitat.

Poti gasi modele de Mos Craciun scrisoare si poezii pentru Mos Craciun pe internet, insa daca vrei o Mos Craciun scrisoare cat mai autentica, poti apela la o firma specializata pe felicitari si tot ce inseamna papetarie. O astfel de scrisoare va fi personalizata pentru copilul tau, purtand numele lui ca destinatar, iar adresa de expediere va fi Polul Nord. Nu va lipsi semnatura lui Mos Craciun si o stampila, pentru un plus de veridicitate.

 

Sondaje

Unde locuieste Mos Craciun?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com